Badgers Musikquiz

DJ Badger stoltserar med över 25 års erfarenhet i DJ branschen och har dessutom haft en egen skivaffär under 8 års tid. Redan som liten knatte så började han gräva i sin pappas skivsamling och lyssnade gladeligen på LP-skivor med Rockfolket, Janne Lucas Persson & Vikingarna för att senare ta steget till att under tidigt 80-tal börja inhandla egna skivor med bl.a U2, Howard Jones, Duran Duran & Judas Priest m.m.

Under slutet av nittiotalet började han och några vänner att köra introtävlingar och dylikt på förfester vilket även under senare år ledde till hemmagjorda korsord och det är det som idag är grunden till våra musikquiz.

Till hjälp som Sidekick/Hjälprättare/Mentor/Inspirationskälla m.m. så har han den musikaliske allvetaren & radioprataren Micke ”P3” Cederberg som även han figurerat flitigt på HUGO i egenskap av DJ.

Kom och testa era kunskaper i musik och tävla om fina priser då våra quizmasters Niklas ”Stejjan” Steisjö eller Micke Cederberg knåpar ihop ett roligt & knepigt musikquiz i två delar för lag upp till fyra personer.

Ett tradionellt musikkryss (korsord) följs upp av del 2 som varieras med diverse genrer, knep & knåp eller introtävlingar. Räkna med att allt ifrån klassisk musik till tung hårdrock, gammalt som nytt kan dyka upp….. 

Gratis anmälan på plats och quizet startar kl. 18.00, onsdagar, boka gärna bord om ni ska äta för att vara säkra på att få en plats.

Musikquizet i pressen:

Folkbladet